A | A
hospice eesinge
word vriend

Wat biedt het hospice

Hospice Eesinge biedt een gastvrije, huiselijke en warme omgeving aan mensen in de laatste fase van hun leven. Het hospice heeft vier ruime gastenkamers met eigen sanitair, hoog-laagbed, sta-op stoel, kledingkast, televisie, audio installatie, internet en een slaapbank voor familie, bovendien heeft men de beschikking over een eigen terras. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke huiskamer met keuken, een stilteruimte en logeerkamer.

Familie, vrienden en bekenden zijn altijd welkom mits de gast dit wenst. Er zijn geen speciale bezoektijden. Eventueel kunnen familie of vrienden gebruik maken van de logeerkamer. De prachtige tuin biedt meerdere plekken waar men kan vertoeven.

De dagelijkse leiding binnen het hospice is in handen van de coördinatoren. De verpleegkundige zorg zal, net als in de thuissituatie, worden geleverd door de thuiszorg organisatie. Deze zorginstantie is zowel overdag als ’s nachts aanwezig. De eigen huisarts blijft in principe de nodige medische hulp en begeleiding geven. Als gasten van buiten Meppel komen wordt meestal een huisarts uit Meppel ingeschakeld.  Ook is het mogelijk indien de gast dat wenst dat hij/zij zich laat bijstaan door een geestelijk verzorger.

wat biedt het hospice
ga creatief ©